Philippe en Tom Beaujean

Welkom in onze vernieuwde apotheek

Na 7 weken in onze pop-up apotheek te hebben gezeten, een druk verhuisweekend en een opleiding voor onze robots mochten wij op maandag 23 september 2019 onze vernieuwde apotheek openen. Het begin van een nieuwe start om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onze vernieuwde apotheek is uitgerust met de laatste nieuwe snufjes, zo bevat het een binnenrobot die de medicatie wegzet, controleert op vervaldata en de gewenste medicatie aan ons aflevert. Daarnaast bevat onze apotheek ook een buitenrobot. Hier kan u 24/24 uur en 7/7 dagen niet voorschriftplichtige medicatie aankopen.

De openingsuren zijn nog steeds dezelfde als voordien, van maandag tot vrijdag doorlopend open van 8 uur tot 19 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13 uur.

We wouden nog een stapje verder gaan dan enkel de apotheek te vernieuwen, daarom hebben we een nieuwe, gebruiksvriendelijke website ontwikkeld. Zo kan u hier uw bestellingen plaatsen en voorschrift uploaden. Wij laten u weten wanneer u uw bestelling kan komen ophalen. Verder hebben wij een Facebookpagina waar u ons kan volgen.

Apotheek Beaujean Don Bosco probeert u op zoveel mogelijke manieren van dienst te zijn. Uw gezondheid vraagt onze aandacht!